Er Totalentreprenör i Stockholm

Hantverkarna i Nacka AB utför gärna hela åtaganden av byggnationer och ombyggnader i kommersiella miljöer. Vi arbetar med totalentreprenad och tar hand om hela bygget, vilket innebär att du som kund kan slappna av och låta oss sköta hela processen. Vårt främsta område är bygg och inredning för allmänna miljöer så som: kontorsanpassningar, butiker, hotell och mässor m.m.

Helhetslösningar från A till Ö

Hantverkarna i Nacka har med åren samlat på sig ett sammansvetsat nätverk av seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper: elektriker, rörmokare, målare, plåtslagare, ventilation, markentreprenörer m.m.  Vi sköter samordningen mellan alla hantverksgrupper där vi blir spindeln i nätet och eran kontaktperson.

Projektledning

Vi ger dig tillgång till våra erfarna projektledare som har bred erfarenhet av de komplicerade överlappningarna mellan projektets olika faser – d.v.s. från idé till slutfört projekt. Projektledarens uppgift är att leverera det konkreta resultatet från början till slut, och se till att nå målet. Detta innefattar bl.a. idé, tidsplaner, budgetering, kalkylering och utförande.

Kvalitet och behörigheter

Hantverkarna i Nacka AB är medlem i Stockholms Byggmästareförening och innehar ID06. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Adress: Svarvarvägen 9
132 38 Saltsjö-Boo

Lasse:    0735-30 80 00
E-mail:  Lars@hantverkarnainacka.se