Fönsterbyten och inglasningar

Vi utför fönsterbyten, bygger uterum och inglasningar i Nacka & Värmdö med omnejd. Det finns en hel del material och alternativ att välja ibland så vi ger er gärna råd om ni inte vet redan nu vad ni vill ha. Ur materialsynpunkt kan man välja träkarmar i fönstren, om man vill ha den riktigt rustika känslan. Om man istället är ute efter en mer underhållsfri lösning finns det aluminiumfönster och PVC-fönster (plastfönster) att fundera över. Fönstren och dörrarna kan fås med 2- och 3-glas och U-värden ner till 0,74 för hela konstruktionen. 

Måttbeställda fönster och dörrar

I sortimentet ingår fönster, balkongdörrar och skjutdörrar. Alla enheter kan fås med standardmått, eller måttbeställda – utan extra kostnad. Det innebär att vi kan anpassa enheterna efter just din fastighet. De kan också fås i fria former, dvs trianglar, runda fönster, halvmånar osv. Vi kan också leverera fönstren med olika glastyper, frostade, inbrottssärka, ljud- eller ljusreducerande. Du kan läsa mer om fönster hos en av våra leverantörer, Arctic Windows – måttanpassade energifönster.

Uterum

Förutom att byta fönster bygger vi även inglasade uterum och vinterträdgårdar. Liksom vid ett fönsterbyte bestäms stilen ganska mycket av vilket material du väljer på karmarna, se ovan. Kontakta oss så lämnar vi en kostnadsfri offert på ditt projekt.